Impact creëren met een gave lasershow!

Wil jij een groots, gaaf en magisch moment creëren op jouw evenement? Een lasershow is hiervoor een geweldige middel en heeft altijd iets magisch. Hoe gaaf is het om op jouw event laserbeams over het publiek te laten schijnen. Ze creëren bij jouw publiek impact en kunnen perfect worden gebruikt om een grootse show neer te zetten. Het is erg gaaf om bij jouw evenement blijvende herinneringen te creëren waar nog lang over nagepraat wordt! Wij helpen je hierin en creëren geweldige shows. Van projectie tot shows met gave laserstralen, veel is mogelijk met lasers.

Een gave lasershow

Jij kent waarschijnlijk het effect van de grote festivals en evenementen. Een gave lasershow op jouw event is iets waarmee jij de kers op de taart voor jouw publiek kan zetten. Het is een geweldig middel om naast bijvoorbeeld gave lichttechniek en special-fx in te zetten om zo nog een stapje extra in show en beleving neer te zetten. Lasers zijn uitermate geschikt voor shows met impact voor bijvoorbeeld festivals of evenementen. 

lasershow op festival

Lasers buiten inzetten

Een supergaaf effect van lasers wordt bereikt bij jouw buiten-situatie. Wanneer er goede nevel en rook bij het podium is aangebracht prikken de laserstralen buiten er erg goed doorheen. Dit is een heel erg gaaf effect voor jouw event of festival en wordt gebruikt om het WOW-effect bij jouw publiek te creëren! 

 

Projectie

We kunnen een lasershow ook inzetten voor een gave projectie. Hierbij kunnen bijvoorbeeld jouw logo, maar ook teksten en effecten geprojecteerd worden op objecten zoals muren of doeken. Dit biedt superveel creatieve mogelijkheden! Wil je graag een bedrijfslogo projecteren of wil je juist gave effecten op een product of muur projecteren? Dit is allemaal mogelijk!

 

Lasermapping

Een andere gave optie is om de lasers in te zetten om te gaan laser mappen. Hierbij worden randen van objecten en gebouwen geaccentueerd, wat tot gave resultaten leidt. Denk bijvoorbeeld aan het accentueren van jouw nieuwe product om ‘m letterlijk te highlighten. Of om het podium van jouw festival te accentueren. Dit alles behoort tot de mogelijkheden!

lasers in tentfeest

Eindshow van jouw festival

Lasers worden vaak bij eindshows op festivals en evenementen ingezet. Hierbij wordt licht, geluid, video, special-FX en lasers gesynchroniseerd op een speciaal gemaakte muziekmix. Lasers creëren impact en zijn uitermate geschikt om te integreren in een eindshow voor bijvoorbeeld jouw festival. Door in de showdesign rekening te houden met de in-te-zetten lasers kan er een unieke plek in jouw show worden gereserveerd. Dit voor het creëren van maximale impact  op jouw event!

 

Veiligheid

Wij helpen je met veilige lasershows. Lasers zijn gevaarlijk  wanneer deze niet goed gebruikt worden. Wij helpen je met het bepalen en slim inzetten van veiligheidsmaatregelen. Goede veiligheidszones waarin veiligheid gewaarborgd wordt is waar wij voor staan. Binnen de kaders van veiligheid stellen wij alles op alles om een supergave show neer te zetten!

 

Custom-made show voor jouw event

Wil je lasers integreren in het stagedesign van jouw festival? Wij ontwerpen custom-made shows waarin we showtechniek integreren tot een gaaf geheel. We vinden het belangrijk om unieke shows neer te zetten waarin jouw evenement centraal staat. Wij werken graag aan out-of-the-box en creatieve projecten en luisteren naar jouw verhaal. We denken graag mee en werken graag met jou samen!

Wij helpen je graag!

  • Wil jij uniek en out-of-the-box lasershow?
  • Ben jij benieuwd welke lasershow mogelijk is voor welke kosten?
  • Wil jij een show met impact?
lasershow festival tent

Neem contact op

Gebruikmaken van onze passie om jouw evenement te ondersteunen? Dat vinden wij leuk! Wij combineren creativiteit en out-of-the-box denken met goede communicatie en stiptheid. Heb jij voor ons een vraag of wil je ons uitdagen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.

lasershow visualisatie