Een gave lichtshow, op jouw festival!

Op jouw festival wil jij graag de bezoekers een perfecte ervaring meegeven. Hierbij horen onder andere goede artiesten en een gave show. Kortom: op jouw festival wil jij de bezoekers de perfecte ervaring meegeven, om ze een blij gevoel en een ‘moment of happiness’ te geven. Uiteindelijk zakt de zon onder de horizon en zwelt de muziek aan.

 

Het podium staat centraal, mensen komen samen om te genieten van de show. Hoe zorg je ervoor dat je de mensen samen met de optredende artiest een onvergetelijke ervaring en vorm van beleving meegeeft? Wij helpen je hierin en zorgen ervoor dat de lichteffecten bewegen op de muziek en zorgen ervoor dat jouw show naar een nieuw niveau wordt getild. We regelen dat tot in de puntjes voor jouw festival!

lichtshow lasershow en confetti

Van ontwerp tot lichtshow

Ontwerpen en uitvoeren van lichtshows is wat we doen. We houden van het creëren van sfeer en zijn gespecialiseerd in de meest complexe en uitdagende producties. Wij treden op als de vertaler tussen techniek en beleving en helpen jou om techniek tot uiting te laten komen. Hierdoor transformeren wij lampen in een spetterende en next-level show. In deze beleving ligt onze ultieme passie en hierin gaan wij voor jou door het vuur.

 

Momenten creëren

We vinden het gaaf dat in het heetst van het moment alle voorbereidingen naadloos bij elkaar komen, in een mengelmoes van perfecte sfeer en ultieme beleving. De artiest voelt zich ondersteund in zijn performance, wij halen het maximaal haalbare uit de techniek en geven jouw festival het podium om zich te laten onderscheiden ten opzichte van de rest. 

LED prikkabel in rode boom

Wij zijn creatief, out of the box & creëren next-level impact

Daarmee onderscheiden wij ons!

Simply Delighted!

Creëren van kippenvel

Kippenvel is wat wij willen creëren, bij het publiek en bij onszelf. We geloven er heilig in dat goede lichtshow veel meer moet zijn dan een lamp dat beweegt. Een goede lichtshow vertelt een verhaal, creëert impact door onder andere te verrassen en maakt de krachtige momenten in de muziek nog superieurder en epischer. We proeven de sfeer van jouw event, voelen deze aan en zorgen ervoor dat gedurende de avond het publiek en de artiesten mee worden genomen in de show.

 

Openingsshow en eindshow

Ook helpen wij jou graag met een knallende en spectaculaire openingsshow om impact te creëren bij het publiek. Of zit je te denken aan een eindshow waarbij lichteffecten op muziek in combinatie met bijvoorbeeld een lasershow of zelfs een vuurwerkshow wordt gemaakt? Wij helpen je hiermee, en denken graag out-of-the-box. Ons doel is om onszelf keer op keer uit de dagen om het absolute maximale uit jouw show te halen. 

groene licht boom

Wij helpen je!

 

  • Met next-level lichtshows.
  • De ultieme beleving bij jouw publiek.
  • Vertaling tussen techniek naar showlicht.
  • Helpen met het creëren van spectaculaire en perfecte plaatjes.
knuffelen in strobe-light

Neem gerust contact op

Onze passie terugzien op jouw festival of event? Wij denken graag mee en gaan graag voor je aan de gang om de lichtshow op jouw event uniek te maken! Wij combineren creativiteit en out-of-the-box denken met goede communicatie en stiptheid. Heb jij voor ons een vraag of wil je ons uitdagen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag. De koffie staat altijd klaar!

liefdevol gezicht