Een gave show ontwerpen

Het ontwerpen van een show is de basis. We vinden het gaaf om innovatieve en unieke ontwerpen neer te zetten. Door onszelf uit te dagen leren we elke dag bij en zetten we onze ervaring in om bij jouw evenement next-level een stap verder te zetten. We gebruiken onze creatieve mindset om met een frisse kijk op de techniek te kijken. 

licht en lasershow

Ontwikkelen vanuit een creatief plan

Vanuit showcreatie ontstaat een gaaf concept. Dit concept zetten we in om een next-level stagedesign neer te zetten. Hierbij vinden wij het belangrijk dat het podium aansluit op de rest van het evenement en houden we de technische aspecten in de gaten. Met onze 3D-visualisatiemogelijkheden kunnen wij jou next-level ontwerpen laten zien, om je zo in het proces mee te nemen. Vanuit het creatieve vlak ondersteunen we je ook met de uitvoering: wij helpen je ook graag met het operaten van de show.

 

Techniek

Naast het creatieve vlak houden we het technische vlak in het oog. Het design moet er next-level uitzien, echter moet het ook te realiseren zijn. Door onze theoretische kennis te combineren met de praktijkervaringen destilleren wij onze designs. Wij helpen je dus door onmogelijk-te-bouwen of onveilige zaken niet in onze ontwerpen toe te passen wat een fijn gevoel geeft. Ook kunnen wij je helpen met onder andere constructieberekeningen, om zo te kijken of het ontwerp veilig is.

gitaarsolo artiest

Wij helpen je graag!

  • Next-level 3D-visualisaties maken wij graag voor jou in onze studio.
  • Wij combineren techniek met creativiteit.
  • We nemen jou graag mee in het proces.
visualisatie lasershow

Neem gerust contact op

Gebruikmaken van onze passie om jou te ondersteunen? Dat vinden wij leuk!  Wij combineren creativiteit en out-of-the-box denken met goede communicatie en stiptheid. Heb jij voor ons een vraag of wil je ons uitdagen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.

visualisatie lichtshow