Visualisatie

visualisatie podium met mensen schaduw

Visualisatie zoals je nog nooit gezien hebt! Met het pakket depence² maken wij zeer realistische visualisaties. Zo realistisch dat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Hierdoor krijg jij een indrukwekkend mooie indruk wat de show gaat worden en kunnen wij de show goed voorbereiden.

 

Visualisatie met hét WOW-effect:
Simply Delighted!

Visualisatie met tafels

Creatief

Heb jij een supergaaf idee maar weet je dit niet concreet uit te leggen of wil je een geweldige productie, maar geen idee waar te beginnen? Wij helpen je! Met een schetsboek in de hand en een goede kop koffie kijken wij graag naar creatieve mogelijkheden! We combineren creativiteit met nuchterheid en realisme tijdens het ontwerp. Een out-of-the-box idee, maar wel technisch haalbaar is iets waar wij goed in zijn en waarin we je graag helpen. Wij denken niet in problemen maar denken in realistische en slimme oplossingen. We mikken op het maximaal haalbare voor jouw projet. Wij putten inspiratie uit de out-of-the-box vragen: dat is waar wij voor staan!

visualisatie met lasers

Visualisatiestudio

Wij helpen je met supergave visualisatie in onze visualisatiestudio waarin we jou helpen met het uitwerken van het stagedesign. Of we helpen je om jouw show tot in de puntjes voor te bereiden met showprogramming. Wij werken de ideeën nauwkeurig uit, zodat jij kan zien hoe jouw evenement eruit gaat zien en daarin op de hoogte blijft. Alles om het maximale resultaat eruit te halen!

Wij helpen je!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je dat wij jou helpen? Wij houden van onze passie en zetten deze graag in voor jouw evenement. Neem gerust contact op!