Stagedesign

Wanneer er alles mogelijk is en de ‘sky the limit’ is, hoe worden de elementen gecombineerd tot een geweldige show met impact? Wij helpen je hiermee! Met veel ervaring, creativiteit en technische know-how weten wij hoe we een uniek design moeten neerzetten. Een ontwerp wat technisch veilig en haalbaar is, een design wat in de uitstraling van jouw event past en iets unieks, waarmee jij je kan onderscheiden!

 

Stagedesigns met de punten op de i:
Simply Delighted!

stagedesign licht en lasers

Creatief

Heb jij een supergaaf idee maar krijg je dit niet vertaald naar een concept? Of wil je een geweldige productie, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Beide startpunten zijn voor ons geen probleem want wij helpen je graag. Met een schetsboek in de hand en een goede kop koffie kijken we graag naar creatieve mogelijkheden! We putten inspiratie uit het combineren van creativiteit samen met nuchterheid en realisme. Wij gaan aan de slag voor jou. Wil je een out-of-the-box event design, maar wel eentje die technisch en financieel haalbaar is? Daarin zijn wij goed.

stagedesign kav verhouzer

Denken in oplossingen

We denken niet graag in problemen. Wij houden ervan om realistische en slimme oplossingen te bedenken. We kunnen alles bedenken en mikken op oplossingen die het maximaal haalbare voor jouw productie halen. Wij putten juist inspiratie uit gekke, out-of-the-box vragen. Daag ons rustig uit, daar staan wij voor!

 

Van idee naar ontwerp

Wanneer we een geweldig idee hebben bedacht, werken we deze uit in een 3D-ontwerp. In dit ontwerp staat het podium ontwerp en kan jij zien wat er nodig is om het resultaat te bereiken. Aan de hand van visualisatie kunnen wij het idee ook presenteren: hierdoor krijg je een geweldige impressie waarin we alles tot de puntjes kunnen voorbereiden. Met deze voorbereiding zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

movinghead in boom

Mogelijkheden

Enkele voorbeelden waaraan je kan denken zijn:

  • De podiumbouwer kan aan de hand van CAD-tekeningen de hoeveelheid materialen en waar-te-bouwen podiumdelen bepalen.
  • Het decorteam kan de decorelementen van-te-voren voorbereiden, om zo op locatie zo goed mogelijk voorbereid te zijn.
  • De audiovisuele supplier kan aan de hand van onze tekeningen bepalen welke lamp waar moet komen.
  • De supplier van pyro en vuurwerk-effecten kan veiligheidszones bepalen, die vervolgens worden meegenomen in het podium design.
heel veel layher

Veiligheid

Misschien wel een erg saai, maar altijd het belangrijkste onderwerp is veiligheid. Wij helpen je hiermee. Wil je graag weten wat veilig wel of niet kan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verdiepen ons om veel technische kennis en ervaring op te doen en kunnen op het gebied van constructieberekeningen en veiligheidszones jou helpen om de veiligheid te garanderen: iets wat altijd voorop staat, wat er ook gebeurt!

 

Wij helpen je

  • Onze passie is het creëren van out-of-the-box en creatieve ontwerpen.
  • We kijken tijdens het ontwerp ook naar technische haalbaarheid.
  • Wij houden van samenwerken en gaan deze niet uit de weg!
layher 3D visualisatie

Neem contact op

Gebruikmaken van onze passie om jouw evenement te ondersteunen? Dat vinden wij leuk! Neem gerust contact met ons op, wij vertellen graag meer over onze passie en waarin wij jou kunnen helpen!