Creëren van unieke momenten met een tijdcodeshow

De climax van een evenement wordt omlijst door een magisch moment, waar licht, geluid, special-FX en vuurwerk bij elkaar komen tot een spectaculaire show. Deze shows worden getriggerd door tijdcode en zijn perfect om unieke ervaringen te creëren! Wij vinden het gaaf om unieke tijdcode producties neer te zetten en zijn hierin gespecialiseerd. Wij creëren impact met onze shows!

Eindshows op festivals

Het moment waar iedereen naar uitkijkt is de eindshow. Een gave lichtshow, gecombineerd met special-FX en vuurwerk op een gave mix wat het gevoel van jouw festival benadrukt is waar wij kippenvel van krijgen en wat wij graag voor jou ontwerpen en produceren. Wij zorgen ervoor dat de show op het juiste moment staat, zodat jij samen met jouw publiek jouw festival kan afsluiten. Gave videobeelden, geschoten tijdens de eindshow zijn ook erg geschikt voor promotie op social media. Wij creëren een moment waar jij als organisator trots op mag zijn!

tijdcodeshow festival

Wat is een tijdcodeshow?

Een tijdcodeshow is een gave show waar onder andere licht, video, special-FX en vuurwerk geprogrammeerd wordt op de muziek.

Hoe wordt een tijdcodeshow gemaakt?

De show wordt van-te-voren geprogrammeerd. Hierbij worden alle elementen precies getimed op de muziek. Vervolgens wordt tijdens het event de voorgeprogrammeerde show gestart.

Is een tijdcodeshow duur?

Dat kan reuze meevallen! We denken graag in oplossingen en met jou mee. Voor bijna elk budget is absoluut iets gaafs te bedenken. Neem gerust contact op!

Opening en onthulling op jouw corporate event

Wil jij spektakel creëren tijdens de opening van jouw bedrijf? Of wil je een product onthullen met impact? Een tijdcodeshow is hierbij een geweldige optie. Wij helpen je graag om een gave show neer te zetten, passend bij jouw wensen en uitstraling. We zetten de puntjes op de i en zorgen ervoor dat jouw publiek verrast wordt, om zo blijvende herinneringen te creëren.

Wij helpen je graag!

  • Wij creëren supergave eindshows op festivals.
  • Een bedrijf openen tijdens een spectaculaire show?
  • Een product onthullen met impact? 
  • Wij helpen je!
confetti tijdcodeshow

Neem contact op

Gebruikmaken van onze passie? Dat vinden wij leuk!  Wij helpen je graag. Heb jij voor ons een vraag of wil je ons uitdagen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

reurpop tijdcodeshow