Regie & management

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, ontzorging, gecombineerd met de Achterhoekse – wi’j denken in mogelijkheden – nuchterheid:

Simply Delighted!

artiest blackout
artiest blij

Wij helpen jou… om de punten op de i te zetten bij jouw productie!

De combinatie tussen ruime ervaring in projectmanagement en de technische knowhow van showtechniek is wat we inzetten voor jouw event. We vertalen jouw wensen naar een werkbare planning en de juiste materialen voor de juiste budgettering. Ook weten we onze stressbestendige hoofden koel te houden wanneer het er echt om draait

Snel schakelen, goede werkvoorbereiding en heldere communicatie is waar wij voor staan. Vooraf, tijdens en na jouw productie. We zetten alles op alles voor jouw show!

 

Koele kikkers

Tijdens het heetst in de strijd blijven wij koele kikkers en weten we prioriteiten te stellen. The show must go on en wij weten dat we één kans is en blijft om de show perfect uit te voeren. Daarom werken wij met stressbestendige mensen en hebben we hete vuren samen weten te trotseren. Wij opereren graag in de achtergrond van de artiest en organisatie om de show zo perfect mogelijk te laten verlopen. Een show waar het publiek ons niet ziet, maar wel alles op rolletjes verloopt is waar wij voor gaan!

Management en regie met de punten op de i:
Simply Delighted!

NEEM CONTACT OP