Operating

Je hebt onze shows waarschijnlijk al mogen beleven. Wij staan klaar om van jouw productie onze volgende next-level show te maken!

Het moment waar alles bij elkaar komt tijdens de show is wat wij gaaf vinden. We laten alle ideeën tot leven komen. De vertaling van techniek naar creativiteit is waar wij voor staan. Wij leven voor next-level show operating. Het podium tot leven laten komen is dé specialiteit van Delighted met next-level showoperate. Dit doen we voor next-level festivals, coöperate-events en theater-events. Wij streven naar perfectie en halen het maximale uit de techniek. Hierdoor creëren we een onvergetelijke ervaring: het WOW-effect voor jou en jouw publiek!

 

Next-level shows:
Simply Delighted!

operating magic festival

Het streven naar perfectie

We operaten voor festivals & evenementen, corporate en theater en hebben hierin ruime ervaring. Bij elk event streven wij naar het maximaal haalbare. Wij vinden niks mooier dan het WOW-effect neer te zetten en om blijvende herinneringen te creëren. Een gave showcreatie en showdesign tot leven laten komen is wat ons kippenvel geeft.

 

Het creëren van momenten

Een goede show is afhankelijk van een operator die de show snapt. Een lichtshow is namelijk veel meer dan alleen een lamp dat beweegt. We onderscheiden ons door een verhaal te ondersteunen om zo blijvende herinneringen te creëren. Proeven en het aanvoelen van de sfeer is wat we belangrijk vinden en doen! We zorgen ervoor dat het publiek en artiesten mee worden genomen in het verhaal van jouw show!.

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

  • Lichttechniek.
  • Lasertechniek.
  • Special-FX.
  • Videotechniek.
  • Geluidstechniek.
  • Showregie.
NEEM CONTACT OP
operating theater