Wij zetten next-level shows neer

Het moment waar alles bij elkaar komt tijdens de show is wat wij gaaf vinden. We laten alle ideeën tot leven komen en halen. De vertaling van techniek naar creativiteit is waar wij voor staan, wij leven voor next-level show operating. 

solo gitarist maakt show

Het streven naar perfectie

We operaten voor festivals & evenementen, corporate en theater en hebben hierin ruime ervaring. Bij elk event streven wij naar het maximaal haalbare: er is niks mooier om het WOW-effect neer te zetten en blijvende herinneringen te creëren bij het publiek. Een gave showcreatie en showdesign tot leven laten komen is wat ons kippenvel geeft en wat wij graag in samenwerking met jou neerzetten.

 

Het creëren van momenten

Een goede show is afhankelijk van een operator die de show snapt en gevoel heeft voor de sfeer & muziek. Een lichtshow is namelijk veel meer dan alleen een lamp dat beweegt: we onderscheiden ons door een verhaal te ondersteunen en het creëren van impact om zo blijvende herinneringen te creëren. We proeven de sfeer, voelen deze aan en zorgen ervoor dat door de avond het publiek en de artiesten mee worden genomen in de show.

erwin java johan derksen gitaarsolo

Wij helpen je graag!

  • Proeven van de sfeer is wat wij belangrijk vinden, we voelen het event aan.
  • Wij zorgen ervoor dat de lichtshow staat: met impact.
movingheads in publiek schaduw

Neem gerust contact op

Gebruikmaken van onze passie? Dat vinden wij leuk!  Wij helpen je graag met operating van shows. Heb jij voor ons een vraag of wil je ons uitdagen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.

licht en lasershow