Een supergave show tijdens oud-en-nieuw op een centrale locatie

De trend is om steeds meer centraal vuurwerk af te steken in vorm van een gave show. Dit heeft veel voordelen, waaronder de handhaving en de veiligheid van de mensen tijdens oud en nieuw. Een goede vuurwerkshow kan een mooi alternatief bieden tijdens de jaarwisseling en het jaar van het publiek op een mooie manier in te luiden. Dit is uitstekend te combineren tot een gave show waar muziek, vuurwerk, licht en lasers worden gebruikt. Dit creëert een onvergetelijke ervaring!

 

Creatieve perfectionisten

Wij helpen je met het creëren van een gave vuurwerkshow voor oudjaarsdag. Onze schat aan ervaring op festivals en evenementen nemen we samen met onze creatieve denkvermogen mee om een gave show voor oudjaar neer te zetten! De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. De vraag is dus hoe de show neergezet wordt, zodat er blijvende herinneringen gecreëerd bij de toeschouwers worden. Dat is een vraag waarin we voor onder andere festivals al veel hebben mogen betekenen. We denken graag out-of-the-box en mee met jullie, om de perfecte sfeer en show neer te zetten.

Elektrisch vuurwerk comets festival

Technisch

Wij helpen je met technische ondersteuning en denken hierin vanaf de ideeëntafel in samenwerking met jou mee. We helpen je met showcreatie, de technische invulling en aansturing van de show. In de showdesign en uitvoering houden we rekening met een goede samenspel tussen onder andere vuurwerk, andere special-FX, lichttechniek en muziek.  Dit is voor ons next-level ontzorgen, zodat jij je op andere belangrijke zaken kan focussen. We onderscheiden ons in samenwerking en heldere communicatie, we vinden het namelijk erg gaaf om unieke momenten te creëren!

Wij helpen je graag!

  • Zoek je een uniek en gave show in jouw gemeente?
  • Wil je bij het publiek blijvende herinneringen creëren?
  • Heb je een gaaf idee maar weet je niet waar je moet beginnen?
  • Of wil je graag ontzorgd worden: van idee, tot concept en uitvoering?
vuurwerk shells

Neem gerust contact op

Wij helpen je graag! Neem gerust contact op, wij houden namelijk van uitdagingen en gaan deze niet uit de weg. Maak gebruik van onze passie, dat vinden wij leuk! Neem gerust contact op.

vuurwerkshow op afstand