Voeg iets unieks toe aan jouw event!

Met een gave show worden blijvende herinneringen op jouw event gecreëerd. Om echt impact te maken is Special-FX een gave optie! Wanneer dit goed en op de juiste momenten wordt ingezet, maakt special FX de show af en heeft jouw publiek het WOW-effect om helemaal los te gaan op het juiste moment. Wij helpen jou met de selectie en keuze om de maximale impact te creëren voor jouw budget.

Het combineren van show met special FX

Op festivals zijn Special FX haast niet meer weg te denken. Iedereen herkent wel de dikke rookpluimen of de vlammen die uit het podium komen. Hoe ga je ervoor zorgen dat jij je onderscheid? Wat zijn de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw evenement iets unieks heeft? Hoe krijgen we het voor elkaar om met dezelfde materialen, nog meer show en impact op jouw festival of event te creëren en de veiligheid in acht te houden? Wij helpen je hierin!

co2 shooters

Origineel gebruik leidt tot unieke ervaringen

Door slim om te gaan met special effects en andere showelementen geloven wij er heilig in dat we jouw publiek kunnen verrassen. Hierbij kan jij bijvoorbeeld denken aan kilo’s vol met confetti, een CO2-rookpluim dat plotseling uit het stagedesign komt zetten. Of bijvoorbeeld vlammenwerpers, die rondom een thema worden ingezet. Misschien wel vuurwerk, om jouw evenement gigantisch gaaf af te sluiten. Wij helpen je met onze creativiteit en technische kennis om dit te kunnen realiseren. We houden van uitdagingen en denken graag met jouw creativiteit mee, of ontzorgen jou en zetten een super gaaf concept neer. Alles om jouw evenement te laten slagen en om een show met impact te creëren. Een show waarin jij je onderscheid ten opzichte van de rest en ervoor zorgt dat jij uniek bent. 

vlammen zandkoele

Creëren van impact

Het bedenken en tot leven laten komen van een uniek en gaaf stagedesign is waar wij heel erg blij van worden. De speciale effecten kunnen de kers op jouw taart zijn voor jouw evenement, de mogelijkheden zijn wat dat betreft nagenoeg eindeloos mits de veiligheid in acht wordt genomen. Wij houden van spectaculaire shows en geloven erin dat special fx impact creëert. 

Heb jij een product-onthulling of bedrijfsopening op jouw corporate event. Zit je te denken aan een spectaculaire vuurwerkshow tijdens oudjaarsdag? Of wil je effecten gebruiken bij de gave artiest op jouw evenement? Dit zijn momenten waar special-FX onvergetelijke ervaringen creëren bij jou en jouw publiek. Wij helpen je met de invulling zodat jij maximaal kan genieten op jouw event!

lasers en co2

Mogelijkheden

  • Unieke mogelijkheden van special-FX op jouw evenement!
  • Creëer momenten van impact.
  • Wij denken out-of-the-box en creatief over de invullingen.
  • Veiligheid heeft onze grootste prioriteit.

Wij helpen je

  • Onze passie is het creëren van out-of-the-box en creatieve ontwerpen.
  • We kijken tijdens het ontwerp ook naar technische haalbaarheid.
  • Wij houden van samenwerken en gaan deze niet uit de weg!
vlammen bij zanger

Neem contact op

Heb jij een gaaf idee en wil je deze uitwerken? Of wil je ons benaderen of wij jou kunnen helpen? Maak gebruik van onze passie, dat vinden wij leuk!  Wij helpen je graag. Heb jij voor ons een vraag of wil je ons uitdagen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.

special fx op festival