Koele kikkers in het heetst van de strijd

Constructieve en duidelijke communicatie, het verschaffen van duidelijkheid wanneer het nodig is en een goede werkvoorbereiding zijn allemaal kenmerken van een goede showmanagement. Het is belangrijk om grotere shows dusdanig te managen zodat bij iedereen duidelijk is wat voor diegene wordt verwacht en de show in de puntjes klopt. Wij helpen je hiermee, en houden in het heetst van de strijd onze hoofden koel. Een goede werkvoorbereiding is hierin de key, de communicatie zorgt ervoor dat jouw gevraagde show staat!

martijn fischer zwaait

Werkvoorbereiding en planning

Wanneer wil je welk showelement tot leven laten komen? Bij welke artiesten moet wat gebeuren? Alles valt of staat met een goede werkvoorbereiding. Wij helpen je graag om vanuit showcreatie dit verder te gaan ontwikkelen. We luisteren graag – met een goede kop koffie – rustig naar het idee, helpen jou om deze in te vullen en uit te werken naar een planning, waar licht, geluid, video, special-FX, vuurwerk, artiesten en performers duidelijkheid hebben. 

 

Door tijdens de show alles goed te timen en in goede banen te leiden laten we het showdesign tot leven komen! We zetten de punten op de i en zorgen er samen voor dat impact wordt gecreëerd. Het wegnemen van stress bij iedere partij is onze doel.Dit begint al bij de voorbereiding: van-te-voren brengen we alle uitdagingen in kaart en treden we in overleg met partijen. Hierdoor kunnen we met z’n allen fijn samenwerken waardoor de artiesten, performers en technici zich alleen op hoeven te focussen waar ze goed in zijn. Dit komt de show alleen maar ten goede!

kav verhouzer reurpop

Uitvoering

Met een goede planning in de hand en – alleen wanneer nodig – goede en duidelijke improvisatie voeren wij graag de show uit. We houden onze hoofden koel om geen paniek te zaaien en proberen onze communicatie zo helder mogelijk te houden. Iedereen weet waar ze aan toe zijn, wat rust geeft. Hierdoor verloopt de show gestructureerd en zorgen we ervoor dat de show staat! Het publiek heeft een geweldige avond, jij als organisator hebt een zorg minder en wij zorgen ervoor dat, samen met de artiesten, performers en operators dat de show staat!

andy borg uithaal

Wij helpen je graag!

  • Een goede werkvoorbereiding is het halve werk: wij helpen hierin!
  • Stiptheid, duidelijkheid en goede communicatie is waar wij voor staan.
  • Wij helpen met het wegnemen van stress door het creëren van duidelijkheid.
  • Wanneer het moet schakelen wij snel en kunnen we improviseren, alles voor de show.
  • Wij houden onze hoofden koel wanneer het erop aankomt
johan derksen blues gitaarsolo

Neem gerust contact op

Wij willen graag wat voor jouw event betekenen! Zoek jij mensen waar je op kan bouwen en die jouw show in goede banen leidt. Mensen die ervoor zorgen dat hoe dan ook de show staat? Wij helpen jou hierin graag! Spreek ons gerust aan, we drinken graag een kop koffie om te bespreken wat jouw ideeën zijn.

liefde op festival