Ik wil een unieke show, maar hoe?

De sky is the limit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar hoe zorg je ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Wij helpen je graag met het creëren van shows! Zo kunnen we jou helpen met de creatieve fase of ontzorgen we jou hierin zodat jij je kunt concentreren op andere zaken.

 

Bij jouw evenement wil je alles tot de puntjes geregeld hebben en moet alles kloppen. Dit moet vertaald worden naar de show. Hoe ga je ervoor zorgen dat de bezoekers van begin tot eind in jouw evenement-verhaal worden betrokken? Wij combineren onze creativiteit om samen met jou tot mooie oplossingen te komen. Hierin kunnen we je ondersteunen of ontzorgen.

Andy borg showcreatie

Het uitwerken van de show

Wanneer we de creativiteit hebben gevormd tot een gaaf concept, werken we deze graag voor jou uit. Hierin kunnen wij gave 3D-visualisaties voor jouw evenement maken. Aan de hand van deze visualisaties kunnen wij naast het showdesign, ook technische aspecten invullen. Bij het uitvoeren van de show helpen we je ook graag. Zo kunnen wij voor jou de show voorbereiden en uitvoeren door middel van operating

 

Wij helpen je graag!

  • Wij combineren creativiteit met techniek.
  • We helpen je met out-of-the-box concepten en vullen deze voor je in.
plannen lichtfixtures

Neem contact op

Heb jij een gaaf idee en wil je deze uitwerken? Of wil je ons benaderen of wij jou kunnen helpen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

visualisatie lasershow