PROJECT
In september hebben we voor 750 personen het showdesign gemaakt voor Church of Techno. Hierbij hebben we een minimalistische, maar unieke setting gecreëerd rondom de Oude Calixtuskerk in Groenlo. De historische kerk en het plein hebben we ingezet als decor.

GLAS IN LOOD EN LAMPEN
Er is bij dit project gekozen voor een unieke aanpak. In plaats van de lampen op ’traditionele’ manieren in te zetten hebben we ervoor gekozen om de lampen uit de kerk te laten schijnen. Dit gaf, in combinatie met rook, een supergaaf effect.

TECHNO
Er is gekozen voor een rauwe, minimalistische setup, dat de technomuziek extra in kracht zet. Met artiesten als Klangkuenstler, A*S*Y*S en Rob Hes kwam de setting goed tot leven!

GELUID
Vanuit de gemeente werden er zeer strenge geluidsnormen geëist. Om toch voldoende geluidsdruk op de dansvloer te krijgen hebben we gekozen voor een specialistische geluidssetup, zodat we het geluid zo veel mogelijk kunnen sturen om de buren te ontlasten.

MEEDENKEN
Wij helpen graag en zoeken de samenwerking met onze opdrachtgevers en andere stakeholders altijd op. Zo hebben wij onze kennis ingezet om de opdrachtgever te helpen met de vergunningsaanvraag. Zo hebben wij locatie-tekeningen gemaakt en hebben we scenario’s uitgeschreven waarin we zowel COVID-maatregelen borgden en geluidsoverlastreductie bij de buren in de binnenstad in kaart brachten. Wij gaan altijd door het vuur voor iedereen!

church of techno glas in lood
church of techno geel
church of techno kerk aangelicht