PROJECT
Voor Smash Studios hebben wij het showdesign gemaakt voor het (virtuele) bevrijdingsfestival in Wageningen. Ook hebben wij de show live geoperated en de lichtproductie gemanaged. Voor deze productie heeft Smash Studios op drie locaties in Wageningen optredens van bekende artiesten gefilmd. Deze locaties zijn herkenbaar voor de stad Wageningen en hebben elk een eigen verhaal vanuit de 2e wereldoorlog.

VRIJHEID, JIJ MAAKT HET VERSCHIL
De slogan van dit jaar was ‘vrijheid, jij maakt het verschil’! Wij zorgden ervoor dat elke locatie een unieke showdesign kreeg maar ook dat elke locatie ‘gelinkt’ kon worden als één festival. Hierbij was ons doel om vanuit elk camerastandpunt de link te leggen naar het festival of Wageningen. Zo kregen we unieke onderdelen in de show!

HOTEL DE WERELD
In deze zaal werd in 1945 de Duitse capitulatie ondertekend. Als eerbetoon hebben onder andere Jett Rebel en Lakshmi op deze locatie opgetreden. We hebben ervoor gekozen om bij Jett Rebel ‘warme’ en ‘nostalgische setting’ te creëren. BIj Lakshmi hebben we een rauwere benadering gekozen om de sfeer van haar muziek extra te benadrukken.