Over ons

Wij zijn delighted, wij gaan tot het uiterste voor jouw project!

Sfeer creëren is wat wij doen! Delighted is ontstaan uit een passie om next-level oplossingen in de showtechniek te bedenken en uit te voeren. Van concept tot show stellen we in samenwerking met jou alles in het werk om een geweldig eindresultaat neer te zetten.

DAAG ONS UIT
“Reurpop wordt hiermee naar een nieuwe dimensie getild. We hopen dan ook nog jaren prettig samen te mogen werken!”

Luuk Rouwhorst, media-manager Reurpop

Wat opdrachtgevers zeggen:

Simply

Klantgericht

Wat is jouw verhaal? Wij zijn oprecht geïnteresseerd! We vinden persoonlijk contact belangrijk, zo leren we jou en jouw uitdaging te begrijpen. Kennis uit de techniek vertaald naar ‘begrijpelijke taal’, eerlijk advies en in mogelijkheden denken is waar wij sterk in zijn.

 

We onderscheiden ons in:
• Vakkennis
• Heldere communicatie
• Eerlijk advies

Onze missie

Elke productie is uniek, waarin jouw verhaal wordt verteld. We werken graag samen om de showtechniek op een topniveau te brengen! Aan de hand van creativiteit, goede communicatie en flexibiliteit vertalen we jouw wensen naar een goed concept en goede uitvoering.

Van 10 tot 10.000 bezoekers, wij gaan met dezelfde passie en precisie voor je aan het werk. Elke show is voor ons uniek en op maat voor jou gemaakt. We zijn meesters in het creëren van beleving bij jouw boodschap en gaan graag samen met jou aan de slag voor het “WOW-effect”! Neem gerust contact op, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Onze visie

Het creëren van next-level ervaringen: “Simply Delighted”

• De inzet van showtechniek om het verhaal te ondersteunen.
• Next-level en out-of-the box oplossingen
• De oplossingen bedenken & uitwerken in samenwerking met jou, samen moeten we het immers doen!

 

Samenwerken, dat is wat wij graag doen! Samen moeten we het immers doen. Eerlijkheid, persoonlijk contact, heldere communicatie en flexibiliteit dragen hieraan bij en onderscheiden ons.

Simply Delighted

Daag ons uit! Neem gerust contact op. De koffie staat altijd klaar!